FELHÍVÁS! Gyergyószéki Bajuszmustra

Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ 2013. augusztus 3-án (szombaton) 17.00 órai kezdettel a Gyergyói Nyári Kulturális Fesztivál keretén belül szervezi meg a Gyergyószéki Bajuszmustrát – a Magyar Bajusz Társaság közreműködésével, és Tölgyesi Béla szervezésében (http://rezronto.csabafiak.ro/).

Rendezvényünk nyitott, bárki előtt. Várjuk jelentkezésüket a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ irodájában, a Testvériség  u. 9 szám alatt, illetve a 0266/361-992-es telefonszámon.

3
Versenykategóriák:
- bajusz
- bajusz, szakáll
- vendég bajusz, szakáll: ide bárki benevezhet festett, ragasztott bajusszal.

A verseny szabályzata:

  • Bajusz kategória: A bajusz a felső ajakon növő arcszőrzet. Nemzetközi versenyeken az a megállapodás, hogy a bajusz az ajakcsücsöktől legfeljebb 1,5 cm-re kezdődhet és nem haladhatja meg a száj vonalát.
  • Bajusz szakáll kategória: Minden olyan arcszőrzet, ami nem külön bajusz, és nem külön szakáll.
  • Vendégbajusz -szakáll kategória: Ide bárki benevezhet festett, ragasztott bajusszal.

Bírálat: – A verseny előtt minden versenyző az elő-zsűri elé járul és bejelenti, hogy melyik kategóriában illetve versenyszámban kíván indulni. – Az egyes osztályok résztvevői csoportosan lesznek bemutatva, majd egyesével járulnak a zsűri elé. – Minden zsűritag 5 és 10 pont között adhat pontot, fél pont használatra megengedett. – Egy zsűritag egy osztályban csak egyszer adhat 9-est, 9,5-est és 10-est. – Az első, második és harmadik helyezést tisztán, pontkülönbséggel kell eldönteni. Holtverseny esetén a zsűri újra pontoz. – A zsűri döntései elleni bármilyen tiltakozás a versenyből való kizárást vonja maga után. – Minden résztvevő diplomát kap, és minden osztály első három helyezettje pedig díjat.

MEGJEGYZÉS: A versenyzők maguk határozhatják meg, hogy melyik kategóriában illetve versenyszámban indulnak, de az előzsűri módosíthatja azt, amennyiben a bemutatott szőrzet nem felel meg a versenyszám előírásaiknak.

Vendégeink:

szilagyi peter

 

  • Járomi Zsolt (európabajnok)

jaromi zsolt

 

  •  Bajkai István

bajkai istvan

 

  • Tölgyesi Béla

tolgyesi bela

Szeretettel várunk versenyzőket, nézőket és mindazokat, akik ekkortájt Gyergyóban tartózkodnak.

¤ Időpont: Augusztus 3. Szombat – 17:00
¤ Helyszín: Főtér


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>